Dr. Belter

In onze salon wordt er gewerkt met de producten van DR.BELTER® COSMETIC.
 

Dr. Belter producten zijn gebaseerd op de nieuwste biochemische en dermatologische inzichten, met als doel het natuurlijke weerstandsvermogen en de beschermende functie van de huid in stand te houden. De producten zorgen voor een natuurlijk evenwicht van de huid en vertragen daarmee op natuurlijke basis het verouderingsproces.
Dit is mogelijk door gebruik te maken van werkstoffen die van nature in de huid voorkomen en aantoonbaar het weerstandsvermogen van de huid verhogen.

Met de producten van Dr. Belter kunnen zelfs de meest gevoelige en uitdagende huid-condities met succes worden behandeld.
 

Wanneer u op zoek bent naar een schoonheidssalon, wilt u graag dat de producten die gebruikt worden passen bij uw huid. 

DR.BELTER® COSMETIC bestaat uit 11 complete verzorgingslijnen voor een optimale en methodische verzorging voor elk huidtype en huidconditie met natuurlijke en wetenschappelijk ontwikkelde producten, gemaakt van geselecteerde hoogwaardige en plantaardige grondstoffen.

Bio-classica.jpg

De lijn die wij als basis van iedere behandeling gebruiken is de »BIO-CLASSICA.
De »BIO-CLASSICA« producten van DR. BELTER worden geformuleerd volgens het DR.BELTER® GREENTEC Concept: zonder minerale-olie, siliconenolie, parabenen, PEG, zonder palmolie als grondstof, zonder kleurstoffen en dierlijke bestanddelen.

Intensa_edited_edited.jpg

Diverse Maskers, Diverse Ampullen en Diverse specialiteiten zoals: 

Derm-A-Renew met fruitzuren. Voor zichtbaar huidverbetering!

Sensi-bel_edited.jpg

Sensi-bel verzekert een bijzonder zachte, zinvolle en gebalanceerde huidtherapie voor de extra gevoelige huid. De verzorging moet zich richten op het herstellen en versterken van de beschermlaag van de huid, het verminderen van de huidaandoening en het brengen van balans in de huidoppervlakte.

Linie A.jpg

Veel jongeren en volwassenen kampen met een zeer vette huid met een neiging tot de ontwikkeling van acne.

Linie "A" biedt speciale en zeer effectieve producten om een zachte, effectieve behandeling van dit complexe huidtype te waarborgen.

Linie N.jpg

Linie "N" is een lijn speciaal voor de jonge, beginnende gebruiker.

Ze bevatten zachte biologische werkstoffen die door hun samenstelling de elasticiteit en jeugdigheid van de huid doen behouden.

De Sun verzorgingsproducten zijn ontwikkeld op basis van de meest recente wetenschappelijke kennis. De Sun protection producten voor de gevoelige huid zijn vrij van minerale olie, kleurstoffen en parfum.

Man.jpg

De Man lijn biedt specifieke zorg voor de veeleisende mannen huid.

Deze lijn houdt ook rekening met de bijzondere behoeften en eigenschappen van de huid. 

Ze neutraliseren de effecten van veelvuldig scheren, de belasting door stress, vervuiling en het natuurlijke verouderingsproces.