Skin Candy

Scandinavian Skin Candy is niet alleen suikerontharing maar ook huidverzorging.

Scandinavian Skin Candy is een professioneel, met xylitol versterkt sugaring merk uit Finland.  Alle gepatenteerde pasta’s bevatten Xylitol, een ingrediënt dat de pasta effectiever, hydraterend en hygiënisch maakt en makkelijk hanteerbaar.

Natuurlijke ingrediënten irriteren de huid niet en veroorzaken geen allergieën
Aangezien de pasta is gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten en geen conserveringsmiddelen of  andere toevoegingen bevatten, is het veilig om te gebruiken, zelfs voor klanten met een allergie, droge psoriasis en droge jeukende eczeem.

Onze pasta's hebben een zeer hoge concentratie van suiker die de groei van bacteriën voorkomt in de pasta. Door toevoeging van Xylitol bevat het suikeralcoholen, die de pasta ook hydraterend en antibacterieel maken.

Met onze zoete methode wordt het haar verwijderd in zijn groeirichting, waardoor het haar dieper uit de follikel te verwijderen is. Zo kunnen we voorkomen dat het haar in de follikel breekt en dus kunnen we het aantal ingroeiende haren minimaliseren.
Omdat het haar wordt verwijderd in de natuurlijke groeirichting, is de behandeling  veel zachter en aangenamer voor uw klanten.

 

Makkelijke techniek
De techniek van de ontharing met Skin candy is makkelijker aan te leren en minder belastbaar voor je gewrichten. Er wordt gewerkt met de bovenarm spieren en niet met de duim en pols, zoals bij andere merken het geval is.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Skin Candy bevat natuurlijke ingrediënten

  • Gemakkelijk te gebruiken, duurzame resultaten

  • Comfortabelere behandeling met Skin Candy pasta

  • Verwijdert zelfs de kortste lichaamsbeharing gemakkelijk zonder pijn

  • De tijd tussen de behandelingen kan langer zijn

  • Minder irritatie en ingegroeide haartjes

  • Haargroei vermindert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sugar.jpg